Snelle verzending

Verstuurd met PostNL

Goede Service

Altijd zorgvuldig verpakt

Boven de € 15

Korting op de verzendkosten

Betaal achteraf

Op factuur binnen 14 dagen

Arkham Horror

-22% Arkham Horror

Arkham Horror is een bordspel vol met avontuur en horror. Naast dit basisspel kan u ook nog verschillende expansions kopen. Arkham Horror kenmerkt zich door de coöperatieve speelwijze, waarbij één speler de rol aanneemt van het gevaar waar de overige spelers in dit bordspel het tegen op nemen.

De stad van Akham, Massachusetts is in paniek. Er gebeuren steeds griezelige en bizarre dingen. Het lijkt allemaal te maken te hebben met een rampzalig gebeuren in de toekomst dat voor iedereen desastreus zal zijn. Alleen een kleine groep onderzoekers kan Arkham redden van de Great Old Ones en ondergang. Met een ruime keus aan karakters om uit te kiezen en de verschillende beschikbare expansions is het bordspel Arkham Horror een must have voor elke fan van een gezellige avond aan de keukentafel. Het bordspel is geheel in het Engels en de speelduur van Arkham Horror is ongeveer 2 tot 3 uur.

Om de speelkaarten uit het bordspel Arkham Horror te beschermen zijn er sleeves te koop. De Fantasy Flight Games Mini american en Standard American Sleeves zijn speciaal voor dit spel gemaakt. Om alle kaarten van het basis bordspel van sleeves te voorzien heeft u van elk product 4 pakjes sleeves nodig.

Aantal spelers: 1-8
Leeftijd: 12+
Speelduur: 2-3 uur
Handleiding: Engels

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Aanbieding loopt nog tot...
  • 57,95€
  • 44,95€
  • Excl. BTW: 37,15€

Tags: arkham horror, avontuur, ffg, miniatuur, strategie