Snelle verzending

Verstuurd met PostNL

Goede Service

Altijd zorgvuldig verpakt

Boven de € 15

Korting op de verzendkosten

Betaal achteraf

Op factuur binnen 14 dagen

Betaalmogelijkheden

 


U kan bij Offline Gaming op de volgende wijze betalen
Wij accepteren verschillende betaalmethoden. Deze zijn onder te verdelen in twee categorieën, een betaling vooraf of een betaling achteraf. Ongeacht de methode die u kiest worden de betaalgegevens niet online op onze server opgeslagen.


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Na de betaling ontvangt u van ons een order bevestiging en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Betalen met een vertrouwde bankoverschrijving.
Beschikt u niet over internetbankieren en kunt u dus niet betalen met iDEAL? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving.
Nadat wij uw betaling hebben ontvangen (dit kan enkele dagen duren), wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd.

Wij bieden iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via hun eigen bank. Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.

Betalingen kunnen worden gedaan aan:

Rekeningnummer: 1067.18.584
Tnv: Offline Gaming, te Den Haag
IBAN: NL43RABO0106718584
BIC / SWIFT-Code: RABONL2U


Met Paypal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
PayPal zorgt ervoor dat u makkelijk, veilig en snel kunt betalen als u online koopt. Zo kunt u met een goed gevoel online shoppen.
U krijgt van ons een order bevestiging zodra de betaling is gelukt en de bestelling wordt daarna zo spoedig mogelijk verzonden.

Met Paypal hoeft u pinpas of uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen. Let wel, met Paypal wordt er alleen naar het geregistreerde (Paypal), niet zijnde een Postbus Adres verzonden.


Klarna - Veilig en eenvoudig kopen - Eerst zien, dan betalen. €2,50 administratiekosten. 
Bestellingen betaald met Klarna worden alleen verstuurd naar het factuuradres. U kunt altijd winkelen wanneer het u uitkomt omdat u pas na 14 dagen hoeft te betalen. Met Klarna betaalt u dus achteraf maar binnen 14 dagen. Hiervoor rekenen wij echter € 2,50 administratiekosten. Nadat de betaling door Klarna is goedgekeurd krijgt u van ons een order bevestiging en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd. 
 

Contant / Pin betaling bij afhalen. 
Indien u de bestelde producten bij ons afhaalt (alleen op afspraak) kan er natuurlijk aan de deur contant of met PIN worden afgerekend.


Met MisterCash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk vanuit België uw online aankopen afrekenen.
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Na de betaling ontvangt u van ons een order bevestiging en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd


Met Vpay kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Na de betaling ontvangt u van ons een order bevestiging en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd.

Met Bitcoin kunt u veilig betalen in een geheel digitale omgeving.
U maakt de bitcoins over naar onze bitcoin rekening en wij versturen naar 6 bevestigingen de producten. Een bitcoin betaling is pas mogelijk van een aankoopbedrag van 50 euro. Mocht u een bestelling willen annuleren, krijgt u uw aankoopbedrag in euro's terug gestort op uw paypal of bankrekening.