Pokemon Ultra Prism

Posted by Offline Gaming 19-02-2018 0 Comment(s)

Pokemon Sun & Moon Ultra Prism is de nieuwe Pokemon set welke is uitgebracht na Crimson Invasion en voor Forbidden Light.

 

In Ultra Prism zitten weer meer dan 150 nieuwe kaarten waarmee de spelers hun decks kunnen verbeteren en waar de verzamelaar naar uit kan kijken. Tussen de nieuwe kaarten bevinden zich 6 nieuwe Prism Star Cards met een nieuwe Game Mechanic en 10 nieuwe GX-Pokemon (waarvan 5 Ultra Beasts), 18 trainer kaarten en 3 special energie kaarten.

 

Ultra Prism is weer verkrijgbaar als Themedeck, 3 booster blister, checklane blister, boosters, booster displays en elite trainer boxen. De themedecks van Ultra Prism zijn er als Empoleon of als Garchomp en de Elite trainer boxen hebben de Dusk en Dawn variant. Als Promo kaarten in de drie booster blisters vind je Vulpix of Porygon-Z en in de checklane verpakkingen zit een promo van Sandshrew of Kirlia.

 

De artwork van de feature kaarten is weer ontzettend cute. Leafeon-GX ziet eruit om te knuffelen maar door haar Solar Beam met 110 schade, denk je daar wel twee keer over na. Glaceon GX ziet er behoorlijk standvastig uit, met artwork in het midden van een storm. Haar Frost Bullet raakt jouw tegenstanders actieve Pokemon met 90 schade en raakt daarna nog een benched Pokemon voor 30. Al met al brengt de Ultra Prism set weer voldoende nieuwe variatie en is een set die door de meeste spelers bijzonder enthousiast is ontvangen.

 

Leave a Comment