Pokemon Crimson Invasion

Posted by Offline Gaming 04-11-2017 0 Comment(s)

Pokemon Crimson Invasion ​is de nieuwe en alweer de vierde set in de Sun & Moon serie. De Ultra Beasts gaan de strijdt met de beschermers van Alola en de spelers krijgen de kans om 110 nieuwe kaarten aan zijn of haar collectie toe te voegen. Bovendien krijgt iedereen in elke booster weer een speciale code die in de Online-TCG een boosterpakje unlockt. In de totale set van 110 kaarten zitten maar liefst 8 nieuwe Pokemon-GX kaarten, 9 nieuwe trainerkaarten en een nieuwe speciale energiekaart.

 

Counter Energy De counter energiekaart geeft de speler elk type energie zolang jij meer prijskaarten hebt als jouw tegenstander en de energiekaart is gekoppeld aan een niet Pokemon-GX of Pokemon-EX kaart. Bovendien krijgt de speler dan maar twee energie per keer. 

 

Als nieuwe GX kaarten maakt de speler kans op Alolan Exeggutor-GX, Gyarados-GX, Guzzlord-GX en Nihilego-GX. Maar er zitten ook andere GX-kaarten in de collectie zoals Gyrados-GX, Golem-GX of Nihilego-GX, 16 GX-kaarten in totaal.

 

 

Net als in de vorige sets van de Sun & Moon serie zijn de kaarten verkrijgbaar als Boosters, Displays (36 boosters), Elite trainer boxen met sleeves, boosters en promo's maar ook als 3 booster blisters of Checklane verpakkingen waar naast een of meerdere boosters ook een promokaart en coin terug te vinden is. Als laatste heeft de speler nog de keus uit twee themedecks waarmee de beginnende Pokemonspeler meteen een kant en klaar deck heeft, of welke de meer ervaren speler als basis voor zijn deckbuilding skills kan gebruiken.

 

 

Tags: Pokemon POK

Leave a Comment