Organised Play

Posted by Offline Gaming 14-08-2017 0 Comment(s)

Organised Play is het moment om jouw favoriete bordspel of TCG spel met andere mensen te spelen. Maak nieuwe vrienden en maak kans op een prijs en of promo materiaal. Maar met welke reden je ook komt, een leuke middag of avond is voor iedereen het hoofddoel.

 

In onze winkel op de Willem Dreeslaan 165 in Zoetermeer hebben wij gedurdende de week verschillende events waar je aan mee kan doen. De volledige agenda plaatsen wij altijd op facebook. De events varieren van bordspellen tot aan de verschillende trading card games (TCG) zoals Pokemon, YuGiOh, Dragoborne, Weiss Schwarz en Cardfight! Vanguard. Sommige events zijn terugkerend, zo kan je altijd op vrijdag avond bij ons terecht om Yu-Gi-Oh meta of non-meta te spelen, maar ook is er op vrijdag avond plek voor onze Pokemon Ruffrock's League. Als official OTS en Pokemon store bieden wij de YuGiOh spelers ondersteuning in de vorm van de gewilde OTS packs (nummer 5 alweer op het moment van schrijven) en hebben wij voor de Pokemon spelers leuke promokaarten voorzien van het Play Pokemon logo.

 

Tegenwoordig zijn wij ook op woensdag avond open en op die dag kan je bij ons vrij naar binnen lopen en kennis maken met Pokemon en of YuGiOh. Er zijn altijd wel spelers aanwezig (rond 19:00 uur) en het is altijd gezellig. De komende weken staan er naast de vaste onderdelen op de vrijdag avond ook de volgende zaken op het programma:

 

Cardfight! Vanguard:

  • 20 augustus 2017 - een relay fight, waarbij teams van drie personen het tegen elkaar opnemen in een spannende strijd;
  • 26 augustus 2017 - de sneak preview van de nieuwste set Demonic Advent. Speel met de kaarten uit de sneak en win een leuke speelmat;
  • 26 augustus 2017 - na de sneak preview spelen we een gewone local, met promokaart support. Ken je de TCG nog niet is dit het ideale moment om binnen te stappen en kennis te maken met Cardfight;
  • 27 augustus 2017 - de shop challenge, het moment waar veel spelers op zitten te wachten aangezien zij hier kans maken op de gewilde bye kaart die hun bij het eerste volgende grote toernooi een voorsprong geeft.

 

Weiss Schwarz:

  • 26 augustus 2017 - spelen we in de winkel de Weiss Schwarz TCG van Bushiroad. Een anime trading card game waar de spelers een preformance doen en van elkaar proberen te winnen. Laagdrempelig en leuk als je van amnime houdt.

 

Dragoborne:

  • 19 augustus 2017 - spelen we Dragoborne in de winkel. Een hele nieuwe TCG van Bushiroad met een fantasy tint. Verdedig jouw fort, gooi dobbelstenen en plaats jouw monster en ambush kaarten volgens de voor jouw beste strategie. Ken je Dragoborne nog niet, loop dan de 19e binnen om kennis te maken met dit kaartspel. Bovendien is het een mooi moment om alvast te trainen voor 10 september, het moment waarop er bij ons in de winkel een finalist op kosten van Bushiroad naar de UK gaat voor een finale (vlucht en onderkomen betaald).

 

Misschien zien we je op een van de bovengenoemde dagen of loop gewoon eens bij ons binnen ! En vergeet vooral onze vaste dagen en events niet:

  • Vrijdag avond Yu-Gi-Oh Meta en Non-Meta;
  • Vrijdag avond Pokemon League Rockruff's Lair;
  • Woensdag avond YuGiOh en Pokemon vrije inloop.

Leave a Comment