Yu-Gi-Oh Legendary Dragons Decks

Posted by Offline Gaming 13-08-2017 0 Comment(s)

Yu-Gi-Oh Legendary Dragons is de nieuwe set met kaarten speciaal uitgebracht voor de feestdagen (release datum 5 oktober 2017). Een feestje is het zeker met de derde release van een soortgelijke box. Na de King of Games I en King of Games II is het nu aan de Legendary Dragons om iedereen weer helemaal gek te maken en voor iedereen die de twee vorige boxen al heeft een must-have om te kopen. Ben je nog niet overtuigd van de nieuwe box ? Lees dan snel verder.

 

YuGiOh Legendary DragonsIn de doos zitten weer drie nieuwe decks met kaarten plus een aantal promokaarten die best wel goed zijn. De eer is deze keer gevallen op de volgende drie 51 kaarten decks:

 

- Legendary Dragon Archetype met hun Fusion Monsters;
- Zane Truesdale Cyber Dragon thema;
- Yuya Sakari's Odd-Eyes thema met Four Dimensional Dragons.

 

Bovendien zijn 5 kaarten uit elke deck foil uitgevoerd. Helaas staat de totale inhoud op het moment van schrijven nog niet helemaal vast en is de art-work van de doos ook nog niet helemaal zeker. Wat wel al als een paal boven water staat is dat de nieuwe Legendary Dragons set een Yu-Gi-Oh release is die je gewoon niet mag missen.

 

Net als de vorige uitgaves, de King of Games I en King of Games II is de verwachting dat de set heel hard zal gaan. Maar gelukkig kan je de doos alvast voorbestellen zodat jij zeker bent van jouw exemplaar. De adviesprijs van de set is 29,95 euro, exclusief verzendkosten.

 

Yu-Gi-Oh kent ook organised play, in de vorm van toernooien, special events, sneak peaks en locals. Bij ons in de winkel wordt er op vrijdag avond altijd een local gespeeld voor zowel de ervaren als minder ervaren spelers. Het event begint omstreeks 19:00 uur op Willem Dreeslaan 165 in Zoetermeer en als officiele OTS store is er ook prijzen support in de vorm van OTS packs aanwezig. Lijkt het jou wat om bij ons mee te spelen, jouw kaarten te ruilen en lekker met de Yu-Gi-Oh TCG bezig te zijn, dan zien wij jou op vrijdag avond !

Leave a Comment