Snelle verzending

Verstuurd met PostNL

Goede Service

Altijd zorgvuldig verpakt

Boven de € 15

Korting op de verzendkosten

Betaal achteraf

Op factuur binnen 14 dagen

Degenesis Rebirth RPG Premium Edition

Uitverkocht Degenesis Rebirth RPG Premium Edition

Degenesis Rebirth RPG Premium Edition is een nieuwe editie van de starter kit voor de role playing game Degenesis. In Degenesis komen de vijanden van de mensheid steeds dichterbij en moeten de wapens worden opgepakt om niet in vergetelheid te geraken.

In de Premium Edition van Degenesis Rebirth zitten twee hardcover boeken in een luxe cover. In totaal krijgt de spelers de beschikking over 704 full color pagina's met daarin een gereviseerd achtergrond verhaal en regel systeem. De boeken beschrijven 7 culturen, 13 cults, 21 clans en 8 grote vijandelijke facties. Het boek is gevuld met illustraties van bekende artiesten. De twee boeken in de Premium editie zijn:  Degenesis Primal Punk (352 pagina's) en Degenesis Katharsys (352 pagina's). 

Degenesis Primal Punk geeft de speler een introductie in de wereld van Degenesis, de cults en culturen en de geschiedenis van de wereld. In het boek zitten ook twee A3 kaarten van Europa en Afrika en the Protectorate. 

Degenesis Katharsys bevat de gereviseerde regels, het gevechtssysteem met 130 unieke wapens en uitruistingen, de vijanden en tips voor de storytelling. Bovendien bevat het boek ook Embargo, een uniek avontuur voor de beginnende Rebirth speler.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Overige
  • Model: SMWDE01
  • Beschikbaarheid: Uitverkocht
  • 82,21€
  • Excl. BTW: 75,42€

Tags: Degenesis Rebirth, SIXMOREVODKA