Snelle verzending

Verstuurd met PostNL

Goede Service

Altijd zorgvuldig verpakt

Boven de € 15

Korting op de verzendkosten

Betaal achteraf

Op factuur binnen 14 dagen

D&D Attack Wing - Wave 1 - Hobgoblin Troop

-63% D&D Attack Wing - Wave 1 - Hobgoblin Troop

D&D Attack Wing - Wave 1 - Hobgoblin troop is een uitbreiding voor het miniaturen bordspel Dungeons and Dragons Attack Wing en bevat de persoonlijke strijders van Zhentarim, de dodelijke Hobgoblin Warriors.

De Hobgoblin Warriors staan onder leiding van Amog de Shaman en deze groep van beruchte vechters blinken uit in Battle Tactics en formaties. De Zhentarim Warband staat altijd klaar als er gevochten moet worden en de vijanden moeten worden afgeslacht.

Vandaag biedt zich voor hun z'on moment aan. Ingehuurd door Eshaedra, de blauw draak om haar schatten te vervoeren leidt de Zhentarim Warband een kar vol met schatten door gevaarlijk gebied. Net als de wagen problemen krijgt om een heuvel te beklimmen wordt zij aangevallen door een groep dieven, maar de Zhentarim zijn er klaar voor.... ze hebben nog niet gegeten en lusten de dieven rauw.

In de doos zitten naast de Hobgoblin troepen (6 geschilderde miniaturen) ook een avonturenboekje "An uphill battle", 6 creature tokens, 2 maneuver dials, 4 action tokens, 1 effect token, 3 duration tokens,5 troop tokens (waaronder een armored wagon token) en nog veel meer !

Om deze set te kunnen gebruiken moet u in het bezit zijn van een Dungeons and Dragons Attack Wing Starter Set !

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Wizkids
  • Model: WZK71593
  • Beschikbaarheid: 4
  • 22,95€
  • 8,47€
  • Excl. BTW: 7,00€

Tags: d&d, fantasy, strategie