Snelle verzending

Verstuurd met PostNL

Goede Service

Altijd zorgvuldig verpakt

Boven de € 15

Korting op de verzendkosten

Betaal achteraf

Op factuur binnen 14 dagen

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht bij levering van producten

Bij de aankoop van producten (op afstand), heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of  namens de consument.


In de bovengenoemde periode moet de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Als u van het herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Offline Gaming retourneren. Geadviseerd wordt het product op dezelfde wijze terug te sturen als deze aan u is verstuurd.


Kosten in geval van herroeping

Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor rekening van de consument.

Ongefrankeerde zendingen worden door Offline Gaming niet geaccepteerd.Terugbetaling

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal Offline Gaming dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.


Uitsluiting herroepingsrecht

Indien de consument niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door Offline Gaming alleen worden uitgesloten indien Offline Gaming dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij op maat gemaakte producten en of verzendmethodes op verzoek van de consument.

Daarnaast zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, Geopende boosters, decks, tins en displays van trading card games, zoals Yu-Gi-Oh, Pokemon en Magic the Gathering (niet limitatief). (ongeopende producten zijn niet uitgesloten.)