Snelle verzending

Verstuurd met PostNL

Goede Service

Altijd zorgvuldig verpakt

Boven de € 15

Korting op de verzendkosten

Betaal achteraf

Op factuur binnen 14 dagen

Lord of the Rings Nazgul Boardgame

-35% Lord of the Rings Nazgul Boardgame

Een nieuw bordspel van Lord of the Rings! Sauron is erg blij dat je de ware winnaar bijstaat in de strijd om Midden-Aarde. Aangezien sommigen hopeloos kiezen voor de kant van de mensen en hun zielige bondgenoten. De keuze van een dwaas!

In het spel moet je samen werken met de andere Nazgûl om de Hobbits tegen te houden en de weerstand van mannen te vernietigen. Daarnaast zul je jezelf moeten bewijzen tegenover Sauron. Want ook de tovenaar-koning van Angmar kan vernietigd worden en dat maakt het mogelijk dat jij, als speler, de nieuwe opvolger wordt. In het spel zul je drie facetten door moeten en de Ringdrager moeten stoppen voor hij de ring naar de Doemberg heeft gebracht. Wanneer dit niet op tijd gebeurt, zullen alle spelers verliezen. Ondertussen ben je in staat om Victory Points (VPs) te verdienen. Zodra de groep de opdracht voltooid, wint degene met de meeste VP’s.

Inhoud van het spel:

- 5 HeroClix Nazgûl Figures - 45 Cards of Power - 51 Hero Cards - 55 Quest Cards - 20 Secret Quest Cards - 138 Battle Cubes - 70 Sauron Favor Cubes - 1 Gameboard with Fellowship Tracker - 5 Turn Order Markers - 12 Complete Wall Markers - 30 Victory Point Counters - 1 The One Ring Token - 1 Witch-king Token - 1 Battle Cup

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Wizkids
  • Model: WZK70407
  • Beschikbaarheid: 4
  • 59,95€
  • 38,72€
  • Excl. BTW: 32,00€

Tags: avontuur, fantasy, miniatuur, strategie, wzk