Snelle verzending

Verstuurd met PostNL

Goede Service

Altijd zorgvuldig verpakt

Veel Keus

Bezoek onze winkel

Betaal achteraf

Op factuur binnen 14 dagen

Organised Play

Wij organiseren voor verschillende bordspellen en tradingcards, Organised Play momenten.


Op deze dagen komen meerdere mensen met dezelfde interesses samen en wordt er afhankelijk van het spel, de dag en het type event, casual of meer competitief tegen of met elkaar gespeeld. De organised Play dagen zijn de ideale momenten om kennis te maken met nieuwe mensen, gelijkgezinden en om jouw skills tegen andere mensen te testen en van elkaar te leren.


Offline Gaming biedt een veilige omgeving waar spelers van elk niveau welkom zijn.


Onze Organised Play dagen worden op Facebook gedeeld en kunnen onderaan op deze pagina worden geraadpleegd.


Pokemon
Elke woensdag en vrijdag avond wordt er bij ons in de winkel Pokemon gespeeld. De Rockruff Lair league kent een gratis entree en de spelers krijgen bij deelname een leuke promokaart.

Yu-Gi-Oh
Op de meeste vrijdag avonden wordt door ons een Yu-Gi-Oh Local gehouden, de inschrijving sluit om 19:15 uur. Om mee te kunnen doen is een Cossy kaart verplicht. Geen Cossy kaart ? Geen nood wij kunnen deze kaarten op het moment van inschrijving gratis aan u uitgeven. Deelname is 3,50 euro, daar staan een booster en price support tegenover. Bovendien houden wij daarnaast nog de volgende speciale events:

- Zondag 24 september 2017 een YuGiOh Workshop om 11:30 uur
- Zondag 11 februari 2018 een WCQ Regional, 11:00 uur


Sneak Peek
Bij een YuGiOh Sneak Peek betaalt de deelnemer 20 euro, hiervoor krijg hij/zij dan 5 boosters van de sneak peek set om daar een deck van 20 kaarten mee te bouwen. Daarna wordt er een local gespeeld met dit 20 kaarten tellende deck. De kaarten neem je daarna mee naar huis! Wij houden van Yu-Gi-Oh de volgende sneak peeks:

- 14 oktober 2017 om


Final Fantasy TCG
Wij houden voor de Final Fantasy TCG een constructed (met je eigen deck) toernooi. Deelname is 6 euro, daar staan een booster en price support tegenover. Om mee te kunnen doen moet je beschikken over een eigen deck. Wil je Final Fantasy TCG leren ? Op deze avonden is er altijd wel iemand die je kan helpen en we hebben in de winkel tegen bruikleen een deck beschikbaar. In het eerste kwartaal van 2017 kan je op de volgende dagen bij ons terecht voor de Final Fantasy TCG Constructed Organised Play:

-


Weiss Schwarz
Onze Weiss Schwarz Organised Play wordt ook aangekondigd op de website van Bushiroad. Bij deelname aan de Monthly krijgt elke deelnemer sowieso een promokaart en om deel te kunnen nemen moet er een Weiss Schwarz booster worden afgenomen. Een eigen deck is absoluut handig maar we hebben een leendeck in de winkel beschikbaar. Op de volgende dagen kan u bij ons terecht voor de Weiss Schwarz organised Play:


*Zaterdag 29 juli om 13:30 uur (Montly)
*Zaterdag 12 augustus om 13:00 uur (Montly)
*Zaterdag 26 augustus om 13:30 uur (Montly)
*Zondag 3 september om 14:00 uur (Shop Challenge)
*Zaterdag 9 september om 13:30 uur (Montly)
*Zaterdag 23 september om 13:30 uur (Montly)


Cardfight! Vanguard
Om deel te kunnen nemen aan de Cardfight! Vanguard Organised play heeft u een eigen deck nodig. Al wel ervaring maar geen deck? Wij hebben in de winkel een leen deck beschikbaar. Deelname kost bij de Montly's 7 euro, maar de spelers krijgt daarvoor wel twee boosters van een BT of EB set naar keuze en een promokaart. Er zijn van Cardfight Vanguard ook andere events dan de Montly's maar dan kunnen de kosten voor deelname afwijken. U kan op de volgende dagen voor Cardfight! Vanguard Organised Play bij ons terecht:


*Zaterdag 29 juli om 18:00 uur (Extreme Fight)
*Zaterdag 5 augustus om 13:00 uur (Montly)
*Zaterdag 12 augustus om 18:00 uur (Extreme Fight)
*Zondag 20 augustus om 14:00 uur (Relay Fight)
*Zaterdag 26 augustus om 18:00 uur (Extreme Fight)
*Zondag 27 augustus om 13:00 uur (Shop Challenge)
*Zaterdag 2 september om 13:00 uur (Montly)


Sneak Previews:
Een Sneak Preview wordt ongeveer gehouden een week voor de release van een nieuwe set. De kosten voor een Sneak Preview kunnen verschillen. Na inschrijving worden er volgens draft regels boosters geopend en krijgen na afloop de spelers de kaarten mee naar huis. Bovendien krijgen de winnaar en een random deelnemer een speelmatje meer naar huis. Een sneak preview is het ideale moment om kennis te maken met de nieuwe set en met andere deelgenoten alvast enthousiast de nieuwe kaarten te leren. We houden op de volgende dagen Sneak Previews van de nieuwe Cardfight! Vanguard sets. Kosten en specifieke details worden bekend gemaakt op facebook:

*Zaterdag 26 augustus om 13:00 uur (Sneak Demonic Advent)
*Zaterdag 7 oktober om 13:00 uur (Dragon's King Awakening)


Force of Will, Magic the Gathering en Fantasy Flight Organised Play .... .... wordt aan gewerkt.